Zorg Voor Een Antieke Craftsman Air Compressor Model.106.154541

Ik heb de oude Craftsman-luchtcompressor van mijn overleden vader, modelnummer 106.154541. Ik probeer informatie te vinden over hoe ik het moet verzorgen. Ik heb het al tientallen jaren niet goed onderhouden. Ik ben op zoek naar een gebruikershandleiding met een diagram van de onderdelen. Het is moeilijk om de juiste plaats te vinden om olie af te tappen en toe te voegen. Het heeft twee meters, maar ik weet niet wat elk doet.

Momenteel krijg ik het niet zover dat het meer dan 32 psi in een band pompt, en ik denk dat dat een instelling van de drukregelaar kan zijn, maar ik weet niet waar ik het moet aanpassen. Het luchtfilter was zo smerig dat ik niet wist dat het een filter was. Ik denk niet dat het water ooit uit de tank is afgevoerd.

Ik heb gelezen wat er moet gebeuren, ik weet gewoon niet wat alle meters en gadgets op het apparaat zijn om te weten wat wat doet. Ik kan geen handleiding vinden voor dit apparaat. Cindy, alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Cindys is een vergelijkbaar model als de Old Craftsman 106.154541 luchtcompressor.

Een Oudere Vakman-luchtcompressor Onderhouden

Deze pagina bevat informatie over het basisonderhoud van compressoren. Het bevat ook details over waar alle gadgets op uw compressor te vinden zijn. Als u het zoekvak gebruikt en zoekt naar de pagina’s over bijvoorbeeld toezichthouders, worden alle pagina’s weergegeven, samen met de pagina’s die verwijzen naar informatie over hen. Of de linkernavigatielijst toont links naar belangrijke pagina’s, inclusief pagina’s die vertellen wat de compressoronderdelen doen. Deze links zullen een grote hulp zijn.

Wat betreft de handleiding van de luchtcompressor van het model 106.154541, ik heb nog geen exemplaar, en als ik er een krijg, zet ik het op de Sears / Craftsman-pagina zodat iedereen het kan hebben. Ik zal het op de site plaatsen als iemand het digitaal heeft en een reactie achterlaten.

Cindy antwoordde: Ik kon geen online handleiding voor dit model vinden, maar ik vond er wel een generiek. Ik heb gisteren wat tijd besteed aan het opruimen en vond de olievul- en aftappluggen, ook de wateraftapplug. Ze zijn zo verroest dat ik ze niet open kreeg, dus ik heb ze gespoten met wat PB Blaster en zal het vandaag opnieuw proberen. De regelklep bevond zich in de buurt van een van de meters. Ik kon het omdraaien om het op 50 PSI te brengen. Het was 32, die mijn vader had ingesteld. Dus ik denk dat ik de antwoorden op al mijn vragen heb.

Ik herinner me dat mijn vader deze compressor kocht in de 152 cm of 178 cm en hij werkt nog steeds geweldig, zelfs na alle verwaarlozing die hij heeft ondergaan. Ik dacht dat ik het zou moeten vervangen, maar het leeft voort! PS: De foto is er een die ik online heb gevonden. De mijne was bedekt met olie en vet. Ik moest motorontvetter gebruiken om het schoon te maken. Het lijkt nu meer op de foto!

U wilt de tank zeker zo snel mogelijk leegmaken om er zeker van te zijn dat al het water eruit is, en als er water is, zorg er dan voor dat er geen stukjes roest in zitten, wat zou wijzen op corrosie in de tank.

Indien nodig kunt u ook uw olie verversen.

Als de regelaar niet boven de 50 PSI komt en de tankmeter aangeeft dat de tankdruk hoger is, is het misschien tijd om de regelaar te vervangen. Veel geluk!